Advertisement

Φωτια Κεφαλονια / ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ: ΦΩΤΙΑ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΟΠΗ ... / Λόγω της επικίνδυνης πυρκαγιάς που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη στη κεφαλονιά αποφασίστηκε για προληπτικούς λόγους η.

Φωτια Κεφαλονια / ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ: ΦΩΤΙΑ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΟΠΗ ... / Λόγω της επικίνδυνης πυρκαγιάς που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη στη κεφαλονιά αποφασίστηκε για προληπτικούς λόγους η.. Νέα φωτιά στην κεφαλονιά ξέσπασε λίγο πριν τα μεσάνυχτα της τετάρτης, 26.09.2018 και συγκεκριμένα στο χωριό βλαχάτα. Η φωτιά καίει σε δασική έκταση, σύμφωνα με την πυροσβεστική. Συγκεκριμένα, η πυρκαγιά έχει ξεσπάσει σε δασική έκταση στην κουνόπετρα ληξουρίου και. Συναγερμός σήμανε στην πυροσβεστική έπειτα από φωτιά που ξέσπασε στην κεφαλονιά το απόγευμα του σαββάτου. Η κεφαλονιά, ή αλλιώς κεφαλληνία, είναι νησί του ιονίου πελάγους κι ανήκει στα επτάνησα.

Οι τελευταίες εξελίξεις από το μέτωπο της πυρκαγιάς. Πεζοπόρων τμημάτων, 8 οχήματα, 7α/φ (2cl,1air tractor,4pzl) και 2 ε/π. Αυτή την ώρα πραγματοποιούν κατάσβεση 38. Η κεφαλονιά, ή αλλιώς κεφαλληνία, είναι νησί του ιονίου πελάγους κι ανήκει στα επτάνησα. Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η φωτιά με πύρινα μέτωπα γύρω από τα χωριά καπανδρίτι και αγία ειρήνη στην κεφαλονιά, με τις πυροσβεστικές δυνάμεις να δίνουν αγώνα για να μείνουν οι φλόγες μακριά.

Μεγάλη φωτιά ΤΩΡΑ στην Κεφαλονιά - megali fotia tora stin ...
Μεγάλη φωτιά ΤΩΡΑ στην Κεφαλονιά - megali fotia tora stin ... from images32.inewsgr.com
Η φωτιά στην κεφαλονιά συνεχίζεται και οι αρχές προσπαθούν να προλάβουν τα χειρότερα. Τιτάνια είναι προσπάθεια των πυροσβεστικών. Ενισχύθηκαν οι δυνάμεις της πυροσβεστικής στη φωτιά που ξέσπασε πριν λίγη ώρα σε δασική έκταση στον ελειό κεφαλονιάς και συγκεκριμένα σε περιοχή ανάμεσα σε ξενόπουλο. Άμεσα κινητοποιήθηκαν 13 πυροσβέστες με έξι οχήματα και τέσσερα αεροσκάφη (δύο πεζετέλ, δύο. Πυρκαγιά ξέσπασε σε δασική έκταση κοντά στο αργοστόλι κεφαλονιάς. Άμεσα κινητοποιήθηκαν 17 πυροσβέστες με μία ομάδα πεζοπόρου τμήματος, 5 οχήματα και 2. Ενισχύονται οι δυνάμεις της πυροσβεστικής (pics). Πεζοπόρων τμημάτων, 8 οχήματα, 7α/φ (2cl,1air tractor,4pzl) και 2 ε/π.

Σε ύφεση βρίσκεται πλέον η φωτιά που ξέσπασε την παρασκευή στην κεφαλονιά μετά από ένα δύσκολο βράδυ που ανάγκασε τους κατοίκους του οικισμού καπανδρίτι να εκκενώσουν.

Η φωτιά εκδηλώθηκε νωρίς το μεσημέρι σε αγροτοδασική έκταση και κινητοποιήθηκαν 35 πυροσβέστες με μία ομάδα πεζοπόρου τμήματος, 14 οχήματα, το μ.ε.τ.π.ε. Συναγερμός σήμανε στην πυροσβεστική έπειτα από φωτιά που ξέσπασε στην κεφαλονιά το απόγευμα του σαββάτου. Η κεφαλονιά, ή αλλιώς κεφαλληνία, είναι νησί του ιονίου πελάγους κι ανήκει στα επτάνησα. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η φωτιά δεν πυρκαγιά μέσα στη νύχτα στην κεφαλονιά. Λόγω της επικίνδυνης πυρκαγιάς που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη στη κεφαλονιά αποφασίστηκε για προληπτικούς λόγους η οργανωμένη απομάκρυνση όλου του πληθυσμού που βρίσκεται στη περιοχή. Η φωτιά στην κεφαλονιά συνεχίζεται και οι αρχές προσπαθούν να προλάβουν τα χειρότερα. Είναι το έκτο μεγαλύτερο σε έκταση νησί στην ελλάδα μετά την κρήτη, την εύβοια, τη λέσβο, τη ρόδο και τη χίο. Συγκεκριμένα, η πυρκαγιά έχει ξεσπάσει σε δασική έκταση στην κουνόπετρα ληξουρίου και. Πυρκαγιά ξέσπασε σε δασική έκταση κοντά στο αργοστόλι κεφαλονιάς. Άμεσα κινητοποιήθηκαν 13 πυροσβέστες με έξι οχήματα και τέσσερα αεροσκάφη (δύο πεζετέλ, δύο. Ο οικισμός βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από την. Υπάρχουν πέντε ενεργά μέτωπα, γύρω από τα χωριά, αγία ειρήνη, καπανδρίτι. Σε ύφεση βρίσκεται πλέον η φωτιά που ξέσπασε την παρασκευή στην κεφαλονιά μετά από ένα δύσκολο βράδυ που ανάγκασε τους κατοίκους του οικισμού καπανδρίτι να εκκενώσουν.

Πυρκαγιά ξέσπασε σε δασική έκταση κοντά στο αργοστόλι κεφαλονιάς. Φωτιά στην κεφαλονιά, στη «μάχη» ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής. Η φωτιά εκδηλώθηκε το μεσημέρι σε δασική έκταση στον ελειό και συγκεκριμένα σε περιοχή ανάμεσα. Συγκεκριμένα, η πυρκαγιά έχει ξεσπάσει σε δασική έκταση στην κουνόπετρα ληξουρίου και. Η κεφαλονιά, ή αλλιώς κεφαλληνία, είναι νησί του ιονίου πελάγους κι ανήκει στα επτάνησα.

ΜΕΓΑΛΗ ΦΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ: ΣΤΑΧΤΗ 500 ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΔΑΣΙΚΗΣ ...
ΜΕΓΑΛΗ ΦΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ: ΣΤΑΧΤΗ 500 ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΔΑΣΙΚΗΣ ... from 2.bp.blogspot.com
Στο σημείο σπεύδουν δυνάμεις της πυροσβεστικής. Πνέουν ισχυροί άνεμοι στην περιοχή. Λόγω της επικίνδυνης πυρκαγιάς που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη στη κεφαλονιά αποφασίστηκε για προληπτικούς λόγους η. Πυρκαγιά ξέσπασε σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή κουνόπετρα ληξουρίου στην κεφαλονιά. Στο σημείο επιχειρούν, 18 πυροσβέστες με πέντε οχήματα. Τιτάνια είναι προσπάθεια των πυροσβεστικών. Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται τα πύρινα μέτωπα γύρω από τα χωριά καπανδρίτι και αγία ειρήνη στην κεφαλονιά, με τις πυροσβεστικές δυνάμεις να δίνουν αγώνα για να μείνουν οι φλόγες μακριά από τα. Οι τελευταίες εξελίξεις από το μέτωπο της πυρκαγιάς.

Η φωτιά εκδηλώθηκε το μεσημέρι σε δασική έκταση στον ελειό και συγκεκριμένα σε περιοχή ανάμεσα.

Επισήμως, κυρίως στη διοίκηση, αναφέρεται με τον αρχαιότερο τύπο «κεφαλληνία». Η φωτιά εκδηλώθηκε το μεσημέρι σε δασική έκταση στον ελειό και συγκεκριμένα σε περιοχή ανάμεσα. Ο οικισμός βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από την. Τιτάνια είναι προσπάθεια των πυροσβεστικών. Πυρκαγιά ξέσπασε σε δασική έκταση κοντά στο αργοστόλι κεφαλονιάς. Υπάρχουν πέντε ενεργά μέτωπα, γύρω από τα χωριά, αγία ειρήνη, καπανδρίτι. Ενισχύονται οι δυνάμεις της πυροσβεστικής (pics). Άμεσα κινητοποιήθηκαν 17 πυροσβέστες με μία ομάδα πεζοπόρου τμήματος, 5 οχήματα και 2. Φωτιά σε δασική έκταση στο αργοστόλι κεφαλονιάς. Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται τα πύρινα μέτωπα γύρω από τα χωριά καπανδρίτι και αγία ειρήνη στην κεφαλονιά, με τις πυροσβεστικές δυνάμεις να δίνουν αγώνα για να μείνουν οι φλόγες μακριά από τα. Συναγερμός σήμανε στην πυροσβεστική έπειτα από φωτιά που ξέσπασε στην κεφαλονιά το απόγευμα του σαββάτου. Αυτή την ώρα πραγματοποιούν κατάσβεση 38. Στο σημείο σπεύδουν δυνάμεις της πυροσβεστικής.

Τιτάνια είναι προσπάθεια των πυροσβεστικών. Λόγω της επικίνδυνης πυρκαγιάς που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη στη κεφαλονιά αποφασίστηκε για προληπτικούς λόγους η. Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η φωτιά με πύρινα μέτωπα γύρω από τα χωριά καπανδρίτι και αγία ειρήνη στην κεφαλονιά, με τις πυροσβεστικές δυνάμεις να δίνουν αγώνα για να μείνουν οι φλόγες μακριά. Οι τελευταίες εξελίξεις από το μέτωπο της πυρκαγιάς. Η φωτιά εκδηλώθηκε νωρίς το μεσημέρι σε αγροτοδασική έκταση και κινητοποιήθηκαν 35 πυροσβέστες με μία ομάδα πεζοπόρου τμήματος, 14 οχήματα, το μ.ε.τ.π.ε.

ΜΕΓΑΛΗ ΦΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ- ΞΕΣΠΑΣΕ ΣΕ ΑΓΡΟΤΟΔΑΣΙΚΗ ...
ΜΕΓΑΛΗ ΦΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ- ΞΕΣΠΑΣΕ ΣΕ ΑΓΡΟΤΟΔΑΣΙΚΗ ... from katohika.gr
Νέα φωτιά στην κεφαλονιά ξέσπασε λίγο πριν τα μεσάνυχτα της τετάρτης, 26.09.2018 και συγκεκριμένα στο χωριό βλαχάτα. Ενισχύθηκαν οι δυνάμεις της πυροσβεστικής στη φωτιά που ξέσπασε πριν λίγη ώρα σε δασική έκταση στον ελειό κεφαλονιάς και συγκεκριμένα σε περιοχή ανάμεσα σε ξενόπουλο. Ενισχύονται οι δυνάμεις της πυροσβεστικής (pics). Η φωτιά έχει ήδη πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις και έχει περάσει το κεντρικό δρόμο, καίγοντας πλέον και προς. Η φωτιά εκδηλώθηκε νωρίς το μεσημέρι σε αγροτοδασική έκταση και κινητοποιήθηκαν 35 πυροσβέστες με μία ομάδα πεζοπόρου τμήματος, 14 οχήματα, το μ.ε.τ.π.ε. Λόγω της επικίνδυνης πυρκαγιάς που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη στη κεφαλονιά αποφασίστηκε για προληπτικούς λόγους η. Είναι το έκτο μεγαλύτερο σε έκταση νησί στην ελλάδα μετά την κρήτη, την εύβοια, τη λέσβο, τη ρόδο και τη χίο. Επιχειρούν 38 #πυροσβέστες με 3 ομ.

Υπάρχουν πέντε ενεργά μέτωπα, γύρω από τα χωριά, αγία ειρήνη, καπανδρίτι.

Επιχειρούν 38 #πυροσβέστες με 3 ομ. Σε ύφεση βρίσκεται πλέον η φωτιά που ξέσπασε την παρασκευή στην κεφαλονιά μετά από ένα δύσκολο βράδυ που ανάγκασε τους κατοίκους του οικισμού καπανδρίτι να εκκενώσουν. Η κεφαλονιά, ή αλλιώς κεφαλληνία, είναι νησί του ιονίου πελάγους κι ανήκει στα επτάνησα. Τιτάνια είναι προσπάθεια των πυροσβεστικών. Η φωτιά εκδηλώθηκε νωρίς το μεσημέρι σε αγροτοδασική έκταση και κινητοποιήθηκαν 35 πυροσβέστες με μία ομάδα πεζοπόρου τμήματος, 14 οχήματα, το μ.ε.τ.π.ε. Πνέουν ισχυροί άνεμοι στην περιοχή. Ενισχύθηκαν οι δυνάμεις της πυροσβεστικής στη φωτιά που ξέσπασε πριν λίγη ώρα σε δασική έκταση στον ελειό κεφαλονιάς και συγκεκριμένα σε περιοχή ανάμεσα σε ξενόπουλο. Πυρκαγιά ξέσπασε σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή κουνόπετρα ληξουρίου στην κεφαλονιά. Η φωτιά καίει σε δασική έκταση, σύμφωνα με την πυροσβεστική. Στο σημείο σπεύδουν δυνάμεις της πυροσβεστικής. Άμεσα κινητοποιήθηκαν 17 πυροσβέστες με μία ομάδα πεζοπόρου τμήματος, 5 οχήματα και 2. Νέα φωτιά στην κεφαλονιά ξέσπασε λίγο πριν τα μεσάνυχτα της τετάρτης, 26.09.2018 και συγκεκριμένα στο χωριό βλαχάτα. Επισήμως, κυρίως στη διοίκηση, αναφέρεται με τον αρχαιότερο τύπο «κεφαλληνία».

Posting Komentar

0 Komentar